Antena Meniu Search
x

IPOTEZĂ ÎNFIORĂTOARE: CRIMĂ mascată prin sinucidere în cazul morții românului găsit spânzurat în Germania (VIDEO UPDATE)

Sfârşit tragic, ce ridică multe semne de întrebare, pentru un prahovean de 28 de ani. Lucian a fost găsit spânzurat într-o pădure din Germania. Familia se teme că a fost ucis de un prieten!

Vezi și

Sfârşit tragic, ce ridică multe semne de întrebare, pentru un prahovean de 28 de ani. Lucian a fost găsit spânzurat într-o pădure din Germania. Familia se teme că a fost ucis de un prieten!

La 28 de ani, Lucian plecase în Germania, să-şi construiască un viitor frumos. Acasă, în Prahova, familia lui l-a aşteptat zadarnic de Crăciun.

De pe 8 decembrie, Lucian n-a mai dat niciun semn de viaţă. De curând, poliţiştii germani l-au găsit mort într-o pădure. Deşi autorităţile spun că s-a sinucis, părinţii cred că totul e o înscenare.

ION MUŞAT tatăl lui Lucian:

Pe acelaşi subiect

”E o lovitură care a picat pe neaşteptate. A plecat cu persoane cunoscute şi ăştia. pe româneşte, i-au făcut felul pentru o sumă infimă de bani!”

Părinţii au motive să se teamă: au aflat că fiul lor a fost bătut, înainte să dipară, chiar de un bun prieten. Acelaşi tânăr care, într-o înregistrare şocantă, îl ameninţa pe Lucian cu moartea.

ECATERINA MUŞAT mătuşa lui Lucian:

”S-au luat la bătaie, dar n-au spus motivul pentru care. S-au luat la bătaie, pe Lucian l-au dus la spital. Şi nu s-a adeverit. Nu l-au dus. S-a dus el. Nu l-au omorât atunci. L-au ţinut sechestrat.”

Până când misterul morţii lui Lucian va fi dezlegat de anchetatori, rudele lui încearcă să-i aducă trupul acasă, să-l înmormânteze în pământ natal. Până acum, au primit doar lucrurile lui personale, aduse în mod suspect chiar de prietenul pe care oamenii îl bănuiesc de crimă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » IPOTEZĂ ÎNFIORĂTOARE: CRIMĂ mascată prin sinucidere în cazul morții românului găsit spânzurat în Germania (VIDEO UPDATE)