Antena Meniu Search
x

Video Şir de explozii într-un bloc din Argeş: Un bărbat a murit ars de viu. Tragedia a pornit de la zeci de spray-uri cu gaz pe care un locatar le depozita în apartament

Explozii devastatoare au zguduit din temelii un bloc din Curtea de Argeş, iar un apartament a fost distrus cu totul. Proprietarul a fost ucis în urma deflagraţiilor, iar soţia sa este în stare critică. 
În clădire a pornit un incendiu violent, care a cuprins două etaje. Zeci de persoane au fugit din calea infernului, însă trei locatari au ajuns la spital. Tragedia s-a produs din cauza a zeci de sprayuri cu gaz pe care bărbatul le avea depozitate în apartament. 

de Redactia Observator

la 06.04.2024, 07:56

Vezi și

Lângă primăria din Curtea de Argeş se dă alarma. O bubuitură puternică zguduie un bloc întreg, iar oamenii ies panicaţi din case pentru a vedea ce se întâmplă.

Proprietarul apartamentului a murit ars de viu

Femeie: Am crezut că e cutremur, eu am crezut că a tunat.

Pericolul nu a trecut însă. La câteva minute de la prima explozie, o alta are loc. Deşi casa scării e învăluită în fum negru, iar flăcărie ameninţă să se extindă rapid, oamenii fug disperaţi pentru a se salva.

Pe acelaşi subiect

Urmează alte două explozii, apoi, sub privirile terfiate ale oamenilor, într-o fracţiune de secundă, balconul apartamentului se prăbuşeşte.

Între timp, proprietarul apartamentului a rămas prins în infern. Doar soţia reuşeşte să se salveze la timp. 

Femeie: Soţul dânsei ar fi carbonizat.

La locul exploziei ajung imediat mai multe echipaje de pompieri.

Ionuţ Tunaru, ISU Argeș: Flăcările se manifestau violent cu degajare mare de fum pe casa scării, ajungând şi la alte imobile ale blocului.

Şase persoane au nevoie de îngrijiri medicale, iar trei sunt transportatede urgenţă la spital.

Sursa exploziilor, mai multe spray-uri cu gaz

Ulterior, pompierii descoperă şocaţi sursa exploziilor. 

Radu Perianu, prefectul de Argeș: Locatarul avea foarte multe tuburi de tip spray, cartuşe de tip spray, pline cu gaz. De ordinul zecilor, dacă nu sute de astfel de cartuşe. 

Deşi stuctura blocului nu a fost afectată, şase locuinţe au fost distruse, iar familile au rămas acum pe drumuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Şir de explozii într-un bloc din Argeş: Un bărbat a murit ars de viu. Tragedia a pornit de la zeci de spray-uri cu gaz pe care un locatar le depozita în apartament