Antena Meniu Search
x

Slujbă pentru alungarea Covidului. Însoțit de boxe și un sobor de preoți, ÎPS Teodosie a luat la pas ulițele din Cogealac

ÎPS Teodosie nu oficiază slujbe doar pentru chemarea ploii. În plină pandemie de coronavirus, Înaltul prelat a decis că a venit momentul să oficieze o slujbă pentru vindecare şi pentru alungarea Covid-ului.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 11.11.2020, 16:40

Vezi și
  • Mai mulți credincioși s-au alăturat soborului de preoți.
  • În luna aprilie, ÎPS Teodosie îi îndemna pe preoţi să iasă pe câmp pentru a oficia slujbe speciale pentru chemarea ploii.

Zis și făcut. Alături de un sobor de preoți, Arhiepsicopul Tomisului a luat la pas ulițele din Cogealac, o comună din Constanța, oficiind o slujbă pentru alungarea temutului virus.

Li s-au alăturat și numeroși localnici, cu toții fiind însoțiți de o dubă încărcată cu boxe prin care răsuna slujba, relatează replicaonline.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Slujba cu pricina a avut loc la rugămintea lui Cati Hristu, primarul din Cogealac, care a transmis această rugăminte Arhiepiscopiei Tomisului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Slujbă pentru alungarea Covidului. Însoțit de boxe și un sobor de preoți, ÎPS Teodosie a luat la pas ulițele din Cogealac