Antena Meniu Search
x

Video Şobolan uriaş, filmat în timp ce se plimba prin faţa Guvernului. "Cât de mare e, zici că-i pisică!"

Situaţie jenantă pentru o capitală europeană! Un şobolan uriaş s-a plimbat în weekend chiar prin faţa Guvernului. Rozătoarea a fost filmată în timp ce traversa strada, printre maşini. A ajuns apoi pe trotuar, chiar lângă picioarele trecătorilor. Autorităţile ne asigură că au deratizat în zonă şi spun senini că niciun oraş din lume nu poate scăpa de problema şobolanilor.  

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 19.04.2022, 19:29

Vezi și

"Cât de mare e, zici că-i pisică. L-a omorât? Nu, Laurenţiu a supravieţuit". Şobolanul a fost filmat traversând intersecţia din faţa Guvernului. După ce a reuşit să scape de sub roţile maşinilor din trafic, rozătoarea s-a strecurat printre picioarele a doi trecători.

Şobolanul uriaş i-a uimit pe bucureşteni

Cei care au văzut imaginile au rămas uluiţi de dimensiunile şobolanului. "Ce este mai exact?", întreabă un bărbat. "Şobolan atât de mare? Aoleu. Ca un câine". "Sunt periculoşi şi mie mi-e foarte frică de ei", spune o femeie. 

Şobolanii au "cucerit" străzile Capitalei. "Sunt peste tot"

Pe acelaşi subiect

Chiar dacă se declară şocaţi, bucureştenii spun că acest tablou este unul frecvent pe străzile din Capitală. "Sunt peste tot, efectiv sunt peste tot. Am mai văzut şi prin zona mea. Eu am rămas şocată de fiecare dată când văd. Nu mi se pare absolut deloc normal, sunt şi copii şi mi se pare un pericol mare pentru ei", crede o femeie.

"Şobolan ... E critică situaţia. Şi la noi în Sectorul 1, pe partea cu Bucureştii Noi - Bazilescu, ne confruntăm cu aceeaşi situaţie. Mergem să ne facem piaţa liniştiţi şi şobolani peste tot. Efectiv în faţa noastră traversează", povesteşte un trecător. "Animalele vin cu boli în casă, dau la copii, la oameni."

Reacţia autorităţilor. "Nu se poate elimina fenomenul"

Autorităţile spun că au deratizat în zona respectivă şi susţin că mai mult de atât nu au ce face. "Nu se poate elimina fenomenul. Nu a reuşit nimeni chestia asta. Este bine ca şi agenţii economici - bănuiesc că sunt agenţi economici pe Calea Victoriei - să îşi desfăşoare şi ei propriul program de deratizare pentru că noi nu putem intra pe domeniul privat", a declarat Bogdan Pascu, director firmă igienizare.

Conducerea Companiei Municipale Eco Igienizare spune că există un dispecerat non-stop la care se pot face reclamaţii punctuale, astfel încât să poată interveni fix acolo unde bucureştenii sesizează prezenţa rozătoarelor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Şobolan uriaş, filmat în timp ce se plimba prin faţa Guvernului. "Cât de mare e, zici că-i pisică!"