Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şobolani şi gândaci uriaşi mişună în voie în căminele facultăţii USAMV Cluj Napoca: "Am dat de unul în bucătărie, m-a muşcat de papuc"

Studenţii Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca spun că au o convieţuire destul de bună cu şobolanii şi gândacii uriaşi.

de Redactia Observator

la 21.04.2018 , 12:18

Studenţii Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca spun că au o convieţuire destul de bună cu şobolanii şi gândacii uriaşi care le mişună prin camere.

Studenții cazați în căminul XV din Complexul Hașdeu au postat pe Facebook fotografii edificatoare în acest sens.

“Ati putea face un articol bunicel despre sobolanii care misuna intrunul din caminele facultatii USAMV Cluj Napoca si despre goangele care se asemenea invadeaza camerele studentilor neluandu-se nici o masura”, se precizează în postarea respectivă.

Articolul continuă după reclamă

"Avem, aşa, un fel de conviețuire tacită cu toate nenorocirile astea care ne mişună prin camere", scrie un student.

Am dat de unul în bucătărie, m-a muşcat de papuc

Şobolani şi gândaci uriaşi mişună în voie în căminele facultăţii USAMV Cluj Napoca: "Am dat de unul în bucătărie, m-a muşcat de papuc"

Studenţii spun că degeaba au sesizat conducerea, nefiind luate niciun fel de măsuri.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Şobolani şi gândaci uriaşi mişună în voie în căminele facultăţii USAMV Cluj Napoca: "Am dat de unul în bucătărie, m-a muşcat de papuc"