Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un şofer şi-a alimentat maşina cu ulei de gătit, în parcarea unui magazin din Ilfov (Video)

Scene incredibile în parcare unui centru comercial din Baloteşti, judeţul Ilfov. Un şofer a fost filmat în timp ce îşi alimenta maşina cu... ulei de gătit.

de Redactia Observator

la 08.03.2018 , 11:09

Un şofer şi-a alimentat maşina cu ulei de gătit, în parcarea unui magazin din Ilfov - Facebook

Scene incredibile în parcare unui centru comercial din Baloteşti, judeţul Ilfov. Un şofer a fost filmat în timp ce îşi alimenta maşina cu... ulei de gătit.

Un taximetrist a fost cel care l-a surprins pe şofer şi l-a filmat, apoi a postat imaginile pe grupul de Facebook - Clubul Taximetristilor.

Articolul continuă după reclamă

Pe imaginile surprinse se poate observa cum bărbatul şi-a parcat maşina în faţa centrului comercial, a cumpărat mai multe sticle de ulei de floarea-soarelui pe care le-a turnat apoi în rezervorul maşinii.

Maşina, un autoturism marca Volkswagen Golf, cu motor diesel, ar funcţiona şi cu ulei de gătit, potrivit şoferilor, însă acest lucru nu este indicat pentru că dăunează motorului.

Un litru din cel mai ieftin ulei costă aproximativ 3 lei, în timp ce un litru de motorină este puţin peste 5 lei, astfel încât varianta aleasă de şoferul din Ilfov este mult mai avantajoasă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Un şofer şi-a alimentat maşina cu ulei de gătit, în parcarea unui magazin din Ilfov (Video)