Antena Meniu Search
x

Accident în Dâmboviţa, patru oameni au ajuns la spital din cauza uni şofer urcat băut la volan

Un şofer băut din Dâmboviţa a intrat pe contrasens şi a lovit în plin o maşină care circula regulamentar.

de Redactia Observator

la 04.10.2020, 11:25

Vezi și
  • Şoferul vinovat avea o alcoolemie de 0.40 în aerul expirat.
  • El va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă. 

Un şofer băut a băgat patru oameni în spital. A pierdut cotrolul volanului pe drumul care leagă Târgovişte de Bucureşti şi a intrat pe contrasens, unde a lovit un alt automobil. Atât medicii de pe ambulanţă, cât şi cei de la urgenţă au avut o misiune contracronometru pentru a salva vieţile victimelor.

Ambulanţele au adus, rând pe rând, patru oameni la spital: victimele unui accident rutier, provocat de un şofer băut. 

Pentru medici, a fost o noapte de foc, într-o perioadă în care se confruntă cu un val mare de pacienţi diagnosticaţi cu covid-19. 

Din fericire, cele patru persoane care au ajuns la spital nu au suferit răni grave. Accidentul s-a produs pe drumul care leagă oraşul Târgovişte de Bucureşti, în dreptul localităţii Colacu.

Un şofer de 30 de ani nu a mai putut controla maşina şi a intrat pe sensul opus de mers, unde s-a izbit violent de un autoturism care circula reguamentar. Poliţiştii au constatat că bărbatul avea o alcoolemie de 0.40 în aerul expirat. El va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Accident în Dâmboviţa, patru oameni au ajuns la spital din cauza uni şofer urcat băut la volan