Antena Meniu Search
x

Galerie foto Accident cu șapte victime la Borlești, în Satu Mare. A fost activat Planul Roșu de Intervenție

Un grav accident rutier s-a petrecut, marți, în localitatea Borlești, din Satu Mare, unde două mașini s-au răsturnat la marginea drumului după impact. Printre răniți se numără și doi copii.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 01.06.2021, 18:40

Potrivit ISU Satu Mare, marți, în jurul orei 13:00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență” Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină pentru descarcerarea și acordarea îngrijirilor medicale mai multor persoane, rezultate în urma producerii unui accident rutier, în localitatea Borlești. 

Doi copii, printre victimele accidentului de la Borlești

În urma impactului dintre cele două autoturisme au fost rănite șapte persoane: 5 adulți și 2 copii.

La fața locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, 2 ambulanțe SMURD, una cu echipaj de prim ajutor și una cu modul de terapie intensiva mobilă din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, o ambulanță SMURD cu echipaj de prim ajutor din cadrul Punctului de Lucru Farcașa și 2 ambulante aparținând Serviciului de Ambulanță Județean. 

A fost activat Planul Roșu de Intervenție pentru accidentul de la Borlești

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea misiunii de raspuns la nivelul judeţului a fost activat Planul Rosu de Intervenție. 

Odată ajuns la fata locului echipajul SMURD al județului Maramureș a constatat că victimele s-au autoevacuat și au leziuni ușoare, astfel Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat începând cu ora 13:19. 

Autospeciala de descarcerare a fost întoarsă la bază iar autospeciala de stingere cu modul de descarcerare a verificat măsurile PSI la fața locului. 

Ambulanțele SMURD au transportat 4 victime, 3 adulți și 1 copil, iar ambulanțele Serviciului de Ambulanță Județean au transportat 2 adulți și un copil la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare, pentru continuarea investigațiilor medicale.

Articol realizat cu informații și imagini obținute de reporterul Observator Simona Vasiac.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Accident cu șapte victime la Borlești, în Satu Mare. A fost activat Planul Roșu de Intervenție