Antena Meniu Search
x

Video Șofer beat criță, prăpăd pe o șosea din Teleorman. Tânărul nu știa cum a ajuns acolo: "M-am trezit că m-am buşit dintr-o dată"

Alcoolul şi volanul nu sunt compatibile. Un nou exemplu vine din localitatea Cernetu, judeţul Teleorman, unde un şofer beat criţă a provocat un accident cumplit.

de Redactia Observator

la 12.09.2021, 08:34

Vezi și

Cum mâinile nu-l mai ascultau, iar vederea îi era înceţoşată, bărbatul n-a mai putut păstra banda şi a intrat cu maşina pe contrasens, unde s-a izbit frontal de o dubă. În urma impactului violent, duba s-a răsturnat pe asfalt.

Culmea, şoferul băut nici nu-şi aminteşte cum a ajuns acolo: "M-am trezit că m-am buşit dintr-o dată. N-am depăşit linia continuă pe partea cealaltă. Mă jur pe ce am mai scump eu!".

Chiar dacă nu îşi recunoaşte vina, alcoolemia pe care a indicat-o aparatul etilotest îl dă de gol: 0,73 miligrame per litru de alcool pur în aerul expirat. Suficient cât să-i aducă un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Șofer beat criță, prăpăd pe o șosea din Teleorman. Tânărul nu știa cum a ajuns acolo: "M-am trezit că m-am buşit dintr-o dată"