Antena Meniu Search
x

Video Şofer beat, lecții de matematică în fața polițiștilor și reporterilor după accident: "Păi... calculaţi! Dacă nu calculaţi, măcar lăsaţi-i pe alţii care sunt în grad..."

Un şofer turmentat, care a lovit un om pe trecerea de pietoni, a început să facă lecţii de matematică la faţa locului cu poliţiştii şi cu reporterii. A încercat să le explice cum stă treaba cu lungimea urmei de frânare, cu calcule elaborate, dar... nu prea l-a ajutat limba. Poliţiştii au aplicat însă teorema etilotestului şi i-au făcut dosar penal.

de Redactia Observator

la 09.10.2021, 08:21

Vezi și

Accidentul s-a produs aproape de miezul nopţii, în mijlocul comunei Dumitra, din Bistriţa-Năsăud. Şoferul conducea cu o viteză peste limita legală, iar la o trecere de pietoni nu a mai apucat să frâneze şi a lovit un pieton care traversa strada.

Până când o să facem cercetare la faţa locului, vă rugăm să rămâneţi pe marginea drumului! În regulă?

Nicio problemă!

Şoferul turmentat a avut, totuşi, o explicaţie. Nici localnicii, nici poliţiştii nu au ştiut să calculeze distanţa de frânare.

Pe acelaşi subiect

Cu ce viteză aţi circulat dumneavoastră? În localitate, la 31 de metri?

Păi... calculaţi!  Calculaţi dumneavoastră, dacă calculaţi! Dacă nu calculaţi dumneavoastră, măcar lăsaţi-i pe alţii să calculeze, care sunt în grad... Şi atunci nu vorbi! Nu judeca omul! Dacă nu ştii, măcar taci!

Bărbatul lovit pe trecere a ajuns în stare gravă la spital

Sătenii nu sunt martori la primul eveniment de acest gen. În zona respectivă se circulă mereu cu viteză. Şi cum lumină nu prea e pe stradă, accidentele se ţin lanţ. 

Să pună ceva ca să limiteze viteza. Este limitare la intrarea în localitate, dar nu ia nimeni în considerare nimic. Trebuie să se ia măsuri...

Şoferul băut a fost condus la centrul pentru recoltarea probelor biologice, în timp ce bărbatul lovit a ajuns la spital, în stare gravă. 

Accidente grave în Botoșani și Teleorman

Un alt accident a avut loc în comuna Unţeni, din judeţul Botoşani. Un şofer de 31 de ani a rămas încarcerat în maşina sa, după ce a pierdut controlul volanului şi a ajuns într-un şanţ de pe marginea drumului. Bărbatul a fost preluat de urgenţă de echiajul de terapie intensivă mobilă SMURD şi dus la spital pentru îngrijiri.

Şi în Teleorman serviciul de urgenţă 112 a fost sesizat, după ce o ambulanţă a derapat pe şoseaua udă şi a ajuns într-un şanţ de pe marginea Drumului Naţional 65E. Patru dintre cele cinci persoane care se aflau în autospecială au ajuns la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Şofer beat, lecții de matematică în fața polițiștilor și reporterilor după accident: "Păi... calculaţi! Dacă nu calculaţi, măcar lăsaţi-i pe alţii care sunt în grad..."