Antena Meniu Search
x

Video Șofer beat și drogat, filmat când se înfige cu Golful într-o mașină de poliție, după o cursă nebună pe străzile din București

Trei răniţi, între care doi poliţişti şi două maşini complet distruse! Este bilanţul unui grav accident rutier care a avut loc azi noapte pe şoseaua Colentina din Bucureşti. Un şofer băut şi drogat a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor, iar aceştia au pornit pe urmele lui într-o cursă nebună pe trei artere ale Capitalei. Disperat să scape, bărbatul nu a mai ţinut cont de nimic. Nu a oprit nici măcar atunci când a văzut că din faţa sa, pe contrasens, venea în viteză o altă maşină de poliţie. Impactul a fost frontal.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 13.02.2023, 13:35

Vezi și

Unul dintre cei doi polițiști a fost externat încă de noaptea trecută, venise la spital doar pentru investigații suplimentare. Celălalt polițist de la Brigada Rutieră este în continuare internat la Spitalul Floreasca, este conștient, iar viata sa nu este pusă in pericol. Amândoi se aflau în mașina care a fost acroșată de fugar. Momentul impactului a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Șoferul fugar era beat și drogat

Bărbatul nu a oprit la semnalele polițiștilor și a fugit de aceștia. A început să fie urmărit în zona Camil Ressu și a parcurs aproape 9 kilometri cu polițiștii pe urmele sale. A fost oprit, în cele din urmă, în zona Colentina. Bărbatul de 31 de ani a fost reținut și audiat înca de noaptea trecută.

Polițiștii l-au condus și la sediul INML, acolo unde i-au fost recoltate probe atât pentru droguri, cât și pentru alcool. În urma testărilor preliminare, bărbatul a ieșit pozitiv la metamfetamină și cu o alcoolemie de 0,41 miligrame per litru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Șofer beat și drogat, filmat când se înfige cu Golful într-o mașină de poliție, după o cursă nebună pe străzile din București