Antena Meniu Search
x

Un şofer din Constanţa a alimentat gratis la aceeaşi benzinărie, timp de o lună

Un şofer din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, după ce a alimentat fără să plătească, timp de o lună, la aceeaşi benzinărie din oraş.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 23.01.2020, 15:10

Şofer din Constanţa, reţinut după ce a alimentat gratis la aceeaşi benzinărie
Şofer din Constanţa, reţinut după ce a alimentat fără să plătească la aceeaşi benzinărie - Profimedia Images / Ilustraţie

Un şofer din Constanţa a fost reţinut de poliţişti, după ce a alimentat fără să plătească, timp de o lună, la aceeaşi benzinărie din oraş.

Bărbatul a pus la cale un plan de a-şi alimenta maşina fără să plătească un leu, însă nu a luat în calcul mai multe lucruri, motiv pentru care a şi fost prins, într-un final.

Astfel, începând cu 4 decembrie 2019, şoferul a schimbat numerele de înmatriculare ale unei maşini, cu unele false, şi apoi a mers la benzinărie, a alimentat şi apoi a fugit fără să plătească.

De fiecare dată când rămânea fără combustibil, bărbatul schimba plăcuţele de înmatriculare ale maşinii şi mergea la aceeaşi benzinărie unde alimenta şi apoi fugea.

Pe acelaşi subiect

Angajaţii de la benzinărie au depus o plângere la Poliţie, iar în baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, bărbatul a fost identificat.

"La data de 22 ianuarie, în jurul orei 14.00, polițiști din cadrul Secției 1 au depistat un bărbat, de 37 de ani, despre care existau indicii că ar fi sustras, în repetate rânduri, carburant dintr-o stație de alimentare din municipiul Constanța. Faptele au fost comise în perioada 4 decembrie 2019 - 16 ianuarie 2020", se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Bărbatul a fost prins în trafic, pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din Constanţa, iar în urma unor verificări, poliţiştii au descoperit că avea permisul suspendat, iar plăcuţele de pe maşină erau false.

Astfel, suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un şofer din Constanţa a alimentat gratis la aceeaşi benzinărie, timp de o lună