Antena Meniu Search
x

Şofer de 18 ani, în stare critică, după ce a fost spulberat de tren în Bistriţa-Năsăud. Tânărul e căsătorit şi aşteaptă un copil

Un tânăr de 18 ani a fost transportat în stare critică la spital, cu un elicopter SMURD, după ce maşina pe care o conducea a fost lovită de tren, ieri, în judeţul Bistriţa-Năsăud. Localnicii spun că trecerea la nivel cu cale ferată, acolo unde s-a produs accidentul, este cunoscută ca fiind extrem de periculoasă.   

de Redactia Observator

la 14.11.2023, 08:07

Vezi și

Impactul violent ar fi putut deveni o tragedie. Doar o minune a făcut ca tânărul de 18 ani să scape cu viaţă, după ce maşina pe care o conducea a fost lovită în plin de tren, în localitatea Nimigea de Jos.

Controlor: În momentul când a trecut pasajul, s-a auzit o bubuitură. Am venit aici şi am văzut nenorocirea.

Băiatul a fost scos în stare de inconştientă dintre fiarele contorsionate. Maşina a fost târâtă mai bine de 200 de metri pe şinele de tren.

Mecanic: Nu s-a asigurat deloc.

Reporter: L-aţi văzut?

Mecanic: L-am văzut, da. A venit cu viteză mare, a frânat un pic şi a lăsat maşina să treacă.

Tânărul a fost transportat de urgenţă cu un elicopter SMURD, la un spital din Târgu Mureș. Cei 150 de pasageri care se aflau în tren nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Localnicii dau vina pe autorităţi şi spun că zona este una extrem de periculoasă.

Localnic: Foarte multe accidente au fost. Nu a luat nimeni nici o măsură. Ar trebui instalată o barieră. Poate omul din maşină aude semnalul acustic, nu-l aude. Lumina intermitentă nu se vede la soare.

Şoferul în vârstă de 18 ani este căsătorit şi aşteaptă un copil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Şofer de 18 ani, în stare critică, după ce a fost spulberat de tren în Bistriţa-Năsăud. Tânărul e căsătorit şi aşteaptă un copil