Antena Meniu Search
x

Şofer de 74 de ani din Bistriţa-Năsăud, prins circulând cu un permis fals de Irlanda. Va fi cercetat penal pentru trei infracţiuni

Un bărbat din judeţul Bistriţa-Năsăud, în vârstă de 74 de ani, este acuzat de poliţişti că a condus pe drumurile publice din ţară cu un permis fals de Irlanda. El s-a ales cu dosar penal pentru comiterea a trei infracţiuni, potrivit unui comunicat de presă remis miercuri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, citat de Agerpres.

de Redactia Observator

la 04.01.2023, 13:18

Poliţia
Bărbat din Sângeorz-Băi, prins că circula cu un permis fals de Irlanda

Fapta a fost descoperită după ce bărbatul a fost implicat, în data de 3 ianuarie, într-un incident în trafic produs pe drumul naţional 17D, maşina pe care o conducea şi cu care tracta un atelaj fiind acroşată de o autoutilitară.

"La data de 3 ianuarie, poliţiştii din Sângeorz-Băi au intervenit la un accident rutier produs pe drumul naţional 17D, între localităţile Sângeorz-Băi şi Ilva Mică. Din primele date, un bărbat de 74 de ani, din Sângeorz-Băi, în timp ce conducea un autoturism care tracta un atelaj, a fost acroşat de o autoutilitară care era condusă de un bărbat, de 55 de ani, din Ilva Mică. Accidentul nu s-a soldat cu rănirea unor persoane. La faţa locului, bărbatul de 74 de ani a prezentat poliţiştilor un permis emis de autorităţile din Irlanda cu privire la care există suspiciunea rezonabilă că este fals. Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere corespunzător categoriei de autovehicule din care face parte autovehiculul condus", se arată în comunicatul Poliţiei.

Bărbatul va fi cercetat penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Şofer de 74 de ani din Bistriţa-Năsăud, prins circulând cu un permis fals de Irlanda. Va fi cercetat penal pentru trei infracţiuni