Antena Meniu Search
x

Șofer de camion, filmat în timp ce conduce cu spatele pe autostradă, în zona Turda-Sebeş. Cu ce amendă s-a ales

Șoferul unei autoutilitare a fost filmat în timp ce mergea cu spatele pe autostradă, în zona Turda – Sebeş. Bărbatul a fost amendat cu suma de 1.305 lei și a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile.

de Redactia Observator

la 11.03.2023 , 21:16

Poliţiştii au fost sesizaţi în privinţa manevrei şoferului de autoutilitară, iar în urma cercetărilor l-au depistat.

”La data de 10 martie 2023, în urma unei sesizări privind faptul că şoferul unei autoutilitare ar fi efectuat o manevră de mers înapoi pe Autostrada A1 Turda – Sebeş, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au efectuat verificări, în vederea identificării acestuia. Din cercetări a rezultat că autoutilitara ar fi fost condusă de un bărbat de 45 de ani, din municipiul Bucureşti”, a transmis IPJ Alba, sâmbătă.

Bărbatul a fost amendat și a rămas fără permis

Vezi și

Bărbatul aflat la volanul autoutilitarei a fost amendat şi i-a fost reţinut permisiul de conducere.  

”Faţă de acesta, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă în valoare de 1.305 lei, în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar, complementar, a fost dispusă măsura reţinerii permisului de conducere, pentru o perioadă de 120 de zile”, a precizat IPJ Alba.

De asemenea, poliţiştii atrag atenţia că, în astfel de situaţii, măsura suspendării permisului de conducere are aplicabilitate imediată, iar conducătorul auto nu are posibilitatea să solicite reducerea perioadei de suspendare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Evenimente » Șofer de camion, filmat în timp ce conduce cu spatele pe autostradă, în zona Turda-Sebeş. Cu ce amendă s-a ales