Antena Meniu Search
x

Un şofer de TIR a murit, după ce a adormit la volan, lângă Deva. Camionul a rulat 30 de metri pe câmp şi s-a răsturnat

Un şofer de TIR a murit după ce a adormit la volan, lângă Deva. Camionul a ieşit de pe şosea, a rulat 30 de metri pe câmp şi s-a oprit într-un copac.

Şoferul a fost găsit mort, în cabina strivită de copac
Un şofer de TIR a murit după ce a adormit la volan, lângă Deva. Camionul a rulat 30 de metri pe câmp şi s-a răsturnat - Facebook

Un şofer de TIR a murit după ce a adormit la volan, lângă Deva. Camionul a ieşit de pe şosea, a rulat 30 de metri pe câmp şi s-a oprit într-un copac.

Şoferul unui TIR înmatriculat în Ungaria a decedat într-un accident de circulaţie care a avut loc în noaptea de joi spre vineri pe DN 7, între localităţile Leşnic şi Săcămaş, în apropiere de Deva, după ce ar fi adormit la volan, iar maşina a rulat circa 30 de metri în afara şoselei până s-a oprit într-un copac.

Bărbatul, în vâstă de 50 de ani, a fost găsit decedat şi încarcerat în cabina maşinii de către echipele de prim-ajutor şi descarcerare care au fost trimise la faţa locului.

'Poliţiştii fac cercetări privind cauza producerii evenimentului rutier, din primele verificări fiind posibil ca şoferul să fi adormit la volan, după ce a rulat aproximativ 30 de metri în afara părţii carosabile şi s-a oprit într-un copac', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu.

În cauză, poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un şofer de TIR a murit, după ce a adormit la volan, lângă Deva. Camionul a rulat 30 de metri pe câmp şi s-a răsturnat