Antena Meniu Search
x

Video Șofer de TIR, bătut de trei colegi, după ce i-au furat o tonă de motorină iar victima i-a denunțat, în Slovenia: "Mi-au spart capul şi mi-au rupt urechea"

Caz şocant petrecut în Slovenia! Trei şoferi români de TIR l-au bătut cumplit pe un coleg, după ce i-au furat o tonă de motorină, iar acesta i-a denunţat la poliţie. Poliţiştii sloveni l-au reţinut pe unul dintre ei pentru furt, dar l-au eliberat la scurt timp. Atunci, ajutat de ceilalţi doi complici, s-a răzbunat pe şoferul păgubit, care depusese plângere. Acum, bărbatul bătut şi cu rezervorul gol îşi caută dreptatea în ţară.

de Redactia Observator

la 22.10.2022, 08:51

Vezi și

Scandalul a pornit joi, la miezul nopţii, în parcarea unei benzinării, în apropiere de capitala Sloveniei, Ljubljana. Şoferul de TIR, originar din Maramureş, s-a trezit pentru a mânca. Atunci a tras perdeaua de la geamul cabinei şi a rămas blocat pentru câteva secunde. Un alt camion, cu numere de Argeş, era tras în faţa sa, iar un furtun îl conecta pe acesta de TIR-ul său.

Victima: Am sărit din cabină şi l-am văzut pe individ. M-am dus spre el, nu l-am mai întrebat nimic. El ce să zică? Că a greşit, că a greşit. Că lasă-mă, măi, nene, că am greşit.

Individul nu ar fi acţionat singur. Prietenii lui au fugit în momentul în care au văzut Poliţia

Scandalul dintre cei doi a trezit şi mai multă lume, iar martorii au sunat la 112. În doar câteva minute, poliţiştii sloveni au sosit la faţa locului şi l-au încătuşat pe hoţul de motorină.

Pe acelaşi subiect

Individul nu ar fi acţionat singur, însă, prietenii lui au fugit în momentul în care au văzut Poliţia. Spre dimineaţă, în jurul orei 04:30, hoţii s-au întors pentru a se răzbuna pe cel care i-a denunţat. Pe imaginile suprinse de o cameră de supraveghere amplasată în benzinărie se vede cum cei trei indivizi sar pe el cu pumnii.

Victima: Problema a apărut mai târziu. Când au venit ăia mulţi, că m-au atacat. Mi-au spart capul şi mi-au rupt urechea.

Şoferul bătut şi-a anunţat patronul de incident, iar acesta a depus plângere şi în România. Cei trei agresori conduceau camioane cu numere de Argeş, iar poliţiştii români încearcă acum să îi identifice, pentru a-i trage la răspundere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Șofer de TIR, bătut de trei colegi, după ce i-au furat o tonă de motorină iar victima i-a denunțat, în Slovenia: "Mi-au spart capul şi mi-au rupt urechea"