Antena Meniu Search
x

Şofer de TIR întors din Italia n-a putut să îşi spele camionul, la Deva, de teama coronavirusului

Un şofer de TIR întors din Italia n-a putut să îşi spele camionul, la Deva, de teama coronavirusului. Şoferul a fost nevoit să sune de urgenţă la 112.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 03.03.2020, 09:47

Şofer de TIR întors din Italia, n-a putut să îşi spele camionul, la Deva, de teama coronavirusului
Imagine cu caracter ilustrativ - Twitter

Un şofer de TIR întors din Italia n-a putut să îşi spele camionul, la Deva, de teama coronavirusului. Şoferul a fost nevoit să sune de urgenţă la 112.

Un camionagiu care s-a întors la sfârşitul săptămânii trecute din Italia, la volanul TIR-ului său, a ajuns la Deva şi a vrut să spele maşina, dar nu a putut, din cauza faptului că angajaţii spălătoriei s-au temut de coronavirus. Pur şi simplu, oamenii din spălătorie i-au spus în faţă că nu vor să se infecteze cu virusul ucigaş.

"Şoferul român venea de la Bari, adică din sudul Italiei. Este aproape imposibil ca o persoană care tranzitează o regiune în cabina unei maşini, pe autostradă, să se poată infecta.", a precizat medicul şef al DSP Hunedoara, doctorul Cecilia Birău.

Şoferul a sunat la 112 şi a reclamat faptul că nu îşi poate spăla camionul pentru că angajaţii spălătoriei îl acuză ca ar putea fi infectat cu coronavirus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Şofer de TIR întors din Italia n-a putut să îşi spele camionul, la Deva, de teama coronavirusului