Antena Meniu Search
x

Şofer din Bucureşti, pe drumul morţii, între Bărăganul și Însurăței. O depăşire riscantă i-a fost fatală şi a băgat în spital un adolescent de 16 ani

Accident grav în judeţul Brăila. Un șofer din București a murit, joi, într-un accident pe DE 584, între Bărăganul și Însurăței, după ce maşina pe care o conducea a făcut o depășire periculoasă și a izbit un alt autovehicul. Un adolescent de 16 ani, aflat în mașina lovită, a ajuns la spital.

de Redactia Observator

la 01.09.2022, 09:59

Accident grav în judeţul Brăila
Accident grav în judeţul Brăila

Un bărbat în vârstă de 68 de ani, din București, care  conducea un autoturism pe DE 584, dinspre Slobozia către Brăila, a intrat într-o depășire, moment în care a lovit un alt autovehicul care circula pe sensul opus de mers. Din impact, primul autoturism s-a răsturnat în afara șoselei, iar mașina lovită a izbit un alt autovehicul.

Accidentul, soldat cu un mort şi un rănit

Potrivit Mediafax, bărbatul în vârstă de 68 de ani a murit, iar un adolescent în vârstă de 16 ani, din județul Neamț, pasager în autoturismul lovit, a ajuns la spital. Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, potrivit IPJ Brăila.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Şofer din Bucureşti, pe drumul morţii, între Bărăganul și Însurăței. O depăşire riscantă i-a fost fatală şi a băgat în spital un adolescent de 16 ani