Antena Meniu Search
x

Șofer drogat gonea cu aproape 200 km/oră pe Autostrada Soarelui. Polițiștii l-au lăsat fără permis

Drogat și dornic de senzații tari, un bărbat s-a urcat la volan și a circulat cu aproape 200 km/h pe Autostrada Soarelui. A fost oprit de un echipaj de poliție care l-a și testat, iar rezultatul a arătat că șoferul se afla sub influența substanțelor interzise.

de Redactia Observator

la 20.08.2022, 12:57

Șofer drogat gonea cu aproape 200 km/oră pe Autostrada Soarelui. Polițiștii l-au lăsat fără permis - Arhiva / imagine ilustrativă

Doi șoferi au fost prinși sâmbătă pe Autostrada Soarelui, conducând cu viteză excesivă și drogați. Unul dintre ei conducea cu 181 km/oră.

Sâmbătă dimineață, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au prins în trafic, pe Autostrada A2, un bărbat care conducea cu 181 de km/h. De asemenea, în urma testării cu aparatul drugtest, a rezultat pozitiv la cannabis, informează IGPR, potrivit Mediafax.

Șoferi prinși drogați la volan, pe Autostrada Soarelui

Șoferului i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, a fost amendat cu 1.305 lei și i s-a reținut permisul de conducere pentru 90 de zile.

Tot sâmbătă, a fost prins un bărbat care conducea pe Autostrada A2, cu 153 de km/h, iar, în urma testării cu aparatul drugtest, a rezultat pozitiv la opiates.

Acesta a fost amendat cu 580 de lei și i s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Șofer drogat gonea cu aproape 200 km/oră pe Autostrada Soarelui. Polițiștii l-au lăsat fără permis