Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bătaie de joc la Târgu-Jiu. Mai multe camioane au distrus aleile din Insuliţa Jiului

Bătaie de joc la Târgu-Jiu, acolo unde mai multe camioane au distrus complet aleile făcute cu bani europeni în Insuliţa Jiului.

de Redactia Observator

la 18.10.2018 , 10:22

Un şofer inconştient a intrat cu camionul în Insuliţa Jiului din Târgu-Jiu Un şofer inconştient a intrat cu camionul în Insuliţa Jiului din Târgu-Jiu - Facebook - Narcis Daju

Bătaie de joc la Târgu-Jiu, acolo unde mai multe camioane au distrus complet aleile făcute cu bani europeni în Insuliţa Jiului.

Din cauza tonajului, aleile s-au surpat, iar imaginea rămasă în urmă este una dezolantă.

Amenajat cu bani europeni, parcul din Insuliţa Jiului a fost efectiv distrus, în această dimineaţă, după ce mai multe camioane au intrat pe alei pentru a transporta sculpturi realizate la tabăra de sculptură şi care au fost montate în parc.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit celui care a postat pe Facebook imaginea, operaţiunea s-a desfăşurat după o decizie luată de Adrian Tudor, viceprimarul municipiului Târgu-Jiu.

Pe acelaşi subiect

"Aleile făcute cu bani europeni au fost distruse în urma deciziei viceprimarului Adrian Tudor și a conducerii societății EDILITARA de a intra cu mașini de mare tonaj, cu care au fost transportate sculpturile realizate la tabara de sculptură de anul trecut. Acțiunea s-a făcut fără știrea primarului Romanescu. Iată ce mi-a răspuns exact Ana Maria Ianc, purtătorul de cuvânt al Primăriei:

In urma discutiilor dintre viceprimarul Adrian Tudor si Edilitara s-a stabilit amplasarea operelor realizate anul trecut la Tabara de Sculptura. Domnul primar a aflat in sedinta operativa din aceasta dimineata despre eveniment si a dat dispozitie ca pana deseara sa fie reparata aleea", se arată în postarea lui Narcis Daju.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Bătaie de joc la Târgu-Jiu. Mai multe camioane au distrus aleile din Insuliţa Jiului