Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Nimeni nu înţelege cum a scăpat doar cu zgârieturi şoferul din maşina spulberată de tren la Cluj. Autoturismul e complet distrus!

Un accident cu final inexplicabil a avut loc în Jucu, la Cluj. Un şofer a scăpat nevătămat, după ce maşina sa a fost pur şi simplu distrusă de tren.

de Redactia Observator

la 23.12.2017 , 19:32

Un accident cu final inexplicabil a avut loc în Jucu, la Cluj. Nimeni nu a putut să explice cum un tânăr şofer a scăpat doar cu zgârieturi, după ce maşina sa a fost pur şi simplu transformată într-un morman de fiare.

Potrivit reprezentanţilor ISU Cluj, un tren a lovit un autoturism, dar, din fericire, nu au fost persoane decedate.

“Persoana care era la volanul autoturismului, în momentul în care colegii au ajuns la locul accidentului, era în afara autoturismului şi era conştientă. Este vorba de un bărbat de 32 de ani, care a fost rănit foarte uşor, având escoriaţii la cap şi contuzii la umăr. A fost transportat la spital de către SMURD Cluj, pentru siguranţă”,  au declarat reprezentanţii ISU Cluj.

Articolul continuă după reclamă

Este vorba de un tânăr de 32 de ani, din comuna Apahida, care nu a respectat semnificaţia indicatorului de oprire la trecerea la nivel cu calea ferată, au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Nimeni nu înţelege cum a scăpat doar cu zgârieturi şoferul din maşina spulberată de tren la Cluj. Autoturismul e complet distrus!