Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Prins beat la volan şi cu permisul anulat, un bărbat din Sibiu a dat datele fratelui său, ca să scape

Un bărbat din Sibiu n-a stat prea mult pe gânduri şi l-a băgat pe fratele său în belele, după ce poliţiştii l-au prins beat la volan.

de Redactia Observator

la 15.06.2020 , 22:49

Oprit de poliţişti, un şofer din Sibiu le-a dat datele fratelui său - Observator/Foto de Arhivă

El a spus că şi-a uitat actele acasă şi a dat poliţiştilor informaţii despre fratele său, atunci când i-au fost cerute datele personale.

Bănuind că bărbatul nu spune adevărul poliţiştii au demarat cercetări amănunţite şi au aflat că respectivul minte, acesta având şi permisul de conducere anulat.

"Polițiștii rutieri din Blaj au depistat un bărbat de 42 de ani, din județul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice și cu permisul de conducere anulat. Bărbatul și-a declinat o identitate falsă, respectiv cea a fratelui său. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului, conducere cu permisul anulat și fals privind identitatea", informează poliţiştii.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Prins beat la volan şi cu permisul anulat, un bărbat din Sibiu a dat datele fratelui său, ca să scape