Antena Meniu Search
x

Şofer mort, după ce s-a izbit cu maşina de un microbuz plin cu pasageri, în Timiş

Un bărbat de 47 de ani a murit, după ce ar fi pătruns cu maşina pe contrasens şi s-ar fi izbit violent de un microbuz. Tragedia s-a petrecut în judeţul Timiş.

de Redactia Observator

la 23.07.2023, 13:02

Poliţiştii au deschis dosar penal în urma tragediei petrecute în Timiş
Poliţiştii au deschis dosar penal în urma tragediei petrecute în Timiş - Shutterstock

Un grav accident de circulaţie s-a produs, duminică dimineaţa, la urcarea pe o bretea a autostrăzii A1, în dreptul localităţii Orţişoara, din judeţul Timiş.

Tragedia a avut la bază o manevră efectuată de un şofer în vârstă de 47 de ani. Într-o curbă la dreapta, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, iar maşina pe care o conducea s-a izbit violent de un microbuz în care se aflau mai multe persoane.

Din păcate, în ciuda intervenţiei prompte a medicilor, pentru şoferul de 47 de ani nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul. Alte patru persoane, aflate în microbuz, au suferit diferite răni şi au fost transportate la spital.

Poliţiştii au demarat o anchetă la faţa locului, pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs tragedia. De asemenea, au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Şofer mort, după ce s-a izbit cu maşina de un microbuz plin cu pasageri, în Timiş