Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şofer prins cu permis fals la Vama Borş, face scandal că a dat 700 de euro pe el şi vrea să treacă

Un şofer în vârstă de 39 de ani a fost prins la Vama Borş cu permis de conducere fals. Luat la întrebări de poliţişti, acesta a spus că a dat 700 de euro pe el şi nu i se pare normal să nu fie lăsat să treacă.

de Redactia Observator

la 18.10.2018 , 13:36

Un şofer în vârstă de 39 de ani a fost prins la Vama Borş cu permis de conducere fals.

Luat la întrebări de poliţişti, acesta a spus că a dat 700 de euro pe el şi nu i se pare normal să nu fie lăsat să treacă.

În data de 17.10.2018, în jurul orei 15.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș,  judeţul Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român N.A, în vârstă de 39 de ani, la volanul unui  autoturism marca Audi A3. La controlul de frontieră, cetăţeanul român a prezentat pe lângă  documentele de identitate şi permisul de conducere ce avea însemnele autorităţilor din Ucraina. Bărbatul a declarat că a obţinut documentul de la o persoană necunoscută, în schimbul sumei de 700 de euro.

Articolul continuă după reclamă

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals, fals material în înscrisuri oficiale  și conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda  permis de conducere, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Şofer prins cu permis fals la Vama Borş, face scandal că a dat 700 de euro pe el şi vrea să treacă