Antena Meniu Search
x

Sofer teribilist, prins cu 101 kilometri peste viteza legală, pe un drum din Ilfov. Polițiștii au dat 161 de amenzi și au reținut 19 permise de conducere

Zeci de șoferi teribiliști, prinși pe picior greșit de polițiștii rutieri din Ilfov şi de la Brigada Rutieră a Capitalei. În decurs de doar câteva ore, aproape 100 de şoferi au fost depistaţi depăşind viteza legală. Unul dintre ei, însă, a fost prins în timp ce conducea cu 181 kilometri pe oră pe un tronson de drum unde viteza maximă admisă este de 80 de kilometri pe oră, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 21.05.2023, 07:04

Polițiștii au dat 161 de amenzi și au reținut 19 permise de conducere
Sofer teribilist, prins cu 101 kilometri peste viteza legală, pe un drum din Ilfov - Shutterstock

”În intervalul 8:00-17:00, au fost constatate mai multe nereguli, pentru care poliţiştii rutieri din Ilfov au aplicat 161 sancţiuni contravenţionale, conform OUG 195/2002,  dintre care 96 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Aşadar, au fost depistaţi conducători auto, care au depăşit regimul legal de viteză şi cu peste 100 de km/h. Exemplificăm cazul unui conducător auto, care a fost depistat conducând cu 181 de km la oră, pe un tronson de drum, pentru care limita legală de viteză este de 80 de km la oră”, se arată într-o informare dată publicităţii de Poliţia Ilfov.

Bărbatul s-a ales cu o amendă de 1305 lei și cu permisul suspendat

Bărbatul respectiv a fost amendat contravenţional cu 1305 lei şi i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 120 de zile. În cadrul acţiunii al cărei scop este depistarea persoanelor care nu respectă regimul legal de viteză, poliţiştii rutieri din Ilfov au reţinut 19 permise de conducere, toate pentru depăşirea vitezei legale. 

Sâmbătă seară poliţiştii rutieri din Ilfov sunt în continuare prezenţi în teren, pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Sofer teribilist, prins cu 101 kilometri peste viteza legală, pe un drum din Ilfov. Polițiștii au dat 161 de amenzi și au reținut 19 permise de conducere