Antena Meniu Search
x

Șofer de Uber, la un pas să fie linșat la protestul taximetriștilor

Protest spontan al taximetriştilor, aseară, în centrul Capitalei. Sute de şoferi de au blocat un bulevard întreg, nemulţumiţi de concurenţa pe care le-o fac cei care folosesc aplicaţiile de tip Uber. Ei spun că îi lasă fără clienţi şi acuză autorităţile că nu intervin şi nu iau măsuri.

la 22.01.2019, 08:40
Vezi și

Protest spontan al taximetriştilor, aseară, în centrul Capitalei. Sute de şoferi de au blocat un bulevard întreg, nemulţumiţi de concurenţa pe care le-o fac cei care folosesc aplicaţiile de tip Uber. Ei spun că îi lasă fără clienţi şi acuză autorităţile că nu intervin şi nu iau măsuri. La un moment dat, protestul a degenerat, în momentul în care un şofer care funcţionează cu o astfel de aplicaţie s-a nimerit în mijlocul lor. Taximetriştii s-au năpustit asupra maşinii şi a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor pentru ca lucrurile să se calmeze.

Taximetriştii au fost la un pas să linşeze un şofer care trecea prin zonă, pe care l-au bănuit că foloseşte o aplicaţie de taxi. Furioşi, au înconjurat maşina şi nu i-au permis omului să plece până când nu a venit poliţia.

Spiritele s-au calmat de-abia după ce un alt poliţist a venit şi a reuşit să scoată maşina din mijlocul mulţimii furioase.

Vreau ca statul să-și facă treaba, să facă curățenie în domeniul ăsta, transporturi, pentru că în final tot cetățeanul pierde - Cătălin, taximetrist

Nu se ştie, încă, dacă participanţii la protest vor fi amendaţi sau li se va deschide dosar. În ceea ce îl priveşte pe şoferul afiliat platformei de ride-sharing, încolţit de taximetrişti, poliţiştii i-au întocmit un proces verbal de luare în evidenţă pentru transport în regim de închiriere. În cazul în care va mai depistat, acesta va fi sancţionat.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Șofer de Uber, la un pas să fie linșat la protestul taximetriștilor