Antena Meniu Search
x

Video Șofer ucrainean beat criță, prăpăd pe o șosea din Constanța. Mașina a ajuns cu roțile în sus, după ce s-a izbit de un stâlp

Accident cumplit, seara trecută, în apropierea complexului Hanul Piraţilor, din judeţul Constanţa. Un ucrainean a ajuns la spital, după ce maşina în care se afla s-a izbit de un stâlp, a ricoşat în parapetele de la marginea drumului, iar ulterior s-a răsturnat pe şosea. 

de Redactia Observator

la 20.10.2022, 08:29

Vezi și

Deşi autoturismul s-a rostogolit de câteva ori în urma impactului violent şi a ajuns cu roţile în sus, atât şoferul, cât şi pasagerul din dreapta sa au scăpat cu viaţă.

Mai mult, unul dintre ei chiar a refuzat transportul la spital, având doar câteva zgârieturi. 

Șoferul ucrainean era băut

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"La data de 19 octombrie a.c., în jurul orei 20.50, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DC 86, în orașul Năvodari. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism, condus de un bărbat, de 34 de ani, a intrat în coliziune cu parapetul despărțitor al sensurilor de mers, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge", au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Șofer ucrainean beat criță, prăpăd pe o șosea din Constanța. Mașina a ajuns cu roțile în sus, după ce s-a izbit de un stâlp