Antena Meniu Search
x

Galerie foto Şoferi morţi pe loc, într-un accident teribil în Bihor. Au zburat înafara şoselei şi au lovit doi copaci, după manevra unui tânăr de 23 de ani

Doi şoferi au murit pe loc în urma unui accident teribil, miercuri, la ieșire din Salonta spre Arad. Un tânăr de 23 de ani, în încercarea de a depăşi un vehicul, l-a acroşat cu putere încercând să evite maşina care venea din sens opus. Ambii au fost aruncaţi înafara şoselei şi au murit pe loc, după ce au lovit doi copaci.

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 21:37

Un tânăr de 23 de ani a vrut să depăşească maşina din faţa lui, moment în care a intrat în maşina din dreapta lui, pentru a evita impactul cu vehiculul care venea de pe contrasens. Ambii au fost proiectaţi înafara şoselei, unde au lovit fiecare câte un copac. Leziunile provocate în urma impactului au fost prea grave, iar cei doi nu au mai putut fi salvaţi. Şoferul nevinovat avea 65 de ani. 

Alte 2 persoane rănite

„Polițiștii Biroului Rutier Salonta s-au deplasat cu operativitate la fața locului, iar în urma investigațiilor efectuate, au constatat că, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, un tânăr de 23 de ani, din Timișoara, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.79, înspre Arad, ar fi efectuat o manevră de depășire a unui alt autoturism, condus, în aceeași direcție, de un bărbat de 65 de ani, din Baia Mare, în timp ce din sens opus circula un alt autoturism, astfel că, pentru evitarea coliziunii cu autoturismul care circula din sensul opus, tânărul de 23 de ani ar fi a efectuat o manevră de viraj brusc către dreapta, acroșând cel de-al doilea autoturism, condus de bărbatul de 65 de ani”, a declarat ofițerul pentru relații publice, agent-șef Alin Laza.

În maşina tânărului se mai află o fată de 21 de ani, care a fost transportată la spital. În vehiculul condus de bărbatul de 65 de ani se mai afla o pasageră de 44 de ani, care a fost de asemene transportată la spital pentru îngrijiri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Şoferi morţi pe loc, într-un accident teribil în Bihor. Au zburat înafara şoselei şi au lovit doi copaci, după manevra unui tânăr de 23 de ani