Antena Meniu Search
x

Video Șoferiță aruncată din mașină, după ce a intrat cu viteză într-un TIR, pe un drum din Arad. Femeia a murit pe loc

Tragedie, seara trecută, pe o şosea din judeţul Arad.  O femeie de 40 de ani şi-a pierdut viaţa într-un grav accident, care a avut loc pe DN7, între localităţile Pecica şi Nădlac. 

de Redactia Observator

la 03.04.2023, 09:31

Vezi și

Nenorocirea s-a întâmplat, după ce şoferiţa ar fi pierdut controlul volanului şi a intrat în plin într-un TIR.

Forța impactului a aruncat-o pe șoferiță din mașină

Ajunse la faţa locului, echipajele de salvare au găsit trupul femeii în afara autoturismului şi din nefericire nu au mai putut face nimic pentru a îi salva viaţa.

"Din primele cercetari, a reieșit că o femeie de 40 de ani, din Nădlac, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 7, în afara localității Pecica, a intrat în coliziune cu un autotren condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani, din județul Argeș. În urma impactului a rezultat decesul conducătoarei autoturismului. Testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului autotrenului a indicat că acesta nu se afla sub influența alcoolului", au transmis reprezentanții IPJ Arad.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi urmează să stabilească împrejurările care au dus la producerea accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Șoferiță aruncată din mașină, după ce a intrat cu viteză într-un TIR, pe un drum din Arad. Femeia a murit pe loc