Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O șoferiță din Târgoviște a avut parte de șocul vieții atunci când și-a găsit mașina în mijlocul unui bulevard - FOTO/VIDEO

O șoferiță din Târgoviște a avut parte de șocul vieții atunci când și-a găsit mașina în mijlocul unui bulevard, deși ea o parcase în fața unei case.

de Redactia Observator

la 16.11.2017 , 11:37

O șoferiță din Târgoviște a avut parte de șocul vieții atunci când și-a găsit mașina în mijlocul unui bulevard, deși ea o parcase în fața unei case.

Totul s-a întâmplat, în această dimineață, pe un bulevard aglomerat din Târgoviște. Șoferița și-a parcat mașina, un Duster nou, în fața unei clădiri.

Articolul continuă după reclamă

Din nefericire, ea a uitat să tragă frâna de mână, iar autoturismul a luat-o la vale și a traversat întregul bulevard, până să ajungă 'parcată' de-a curmezișul șoselei, fapt care le-a ridicat șoferilor un semn de întrebare.

Pe acelaşi subiect

Oamenii au apelat la Poliția Locală, iar un echipaj a sosit la fața locului.

Între timp, femeia a ieșit din casă și a avut parte de șocul vieții atunci când nu și-a găsit noua mașină în locul în care o lăsase.

A descoperit ulterior că autoturismul se afla câteva zeci de metri de locuină, pe cealaltă parte a bulevardului. Din fericire, nicio mașină nu se afla pe șosea în momentul în care autoturismul 's-a condus singur', astfel că un accident a fost evitat.

Pentru că a uitat să tragă frâna de mână, șoferița a fost amendată de polițiștii locali.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » O șoferiță din Târgoviște a avut parte de șocul vieții atunci când și-a găsit mașina în mijlocul unui bulevard - FOTO/VIDEO