Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şoferul BMW-ului care a spulberat doi soţi în staţia de autobuz din Baia Mare a fost pus în libertate

Şoferul BMW-ului care a spulberat doi tineri soţi într-o staţie de autobuz din Baia Mare, a fost pus în libertate, nefiind luată în cazul lui nicio măsură preventivă. Tânărul de 20 de ani a scăpat controlul direcției și s-a oprit cu mașina într-o stație, unde doi tineri proaspăt căsătoriţi aşteptau autobuzul pe o bancă. Șoferul nu este la primul accident.

de Ana Maria Ghiarasim

la 06.07.2021 , 14:41

Şoferul BMW-ului care a spulberat doi soţi în staţia de autobuz din Baia Mare a fost pus în libertate
Şoferul BMW-ului care a spulberat doi soţi în staţia de autobuz din Baia Mare a fost pus în libertate

Totul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Femeia de 23 de ani aştepta autobuzul alături de soţul ei, când șoferul de 20 de ani i-a izbit în plin. În urma impactului, tânăra s-a ales cu piciorul retezat. Până la pronunţarea decesului, ea a fost în comă.

Soţul ei a ajuns la un alt spital, unde a fost supus mai multor intervenţii chirurgicale.

După moartea femeii, încadrarea faptei, în cazul şoferului de 20 de ani, s-a schimbat din vătămare corporală în ucidere din culpă. Ca urmare a deciziei magistraților, Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare va depune contestație.

Articolul continuă după reclamă

Martorii spun că șoferul râdea când a coborât din mașină

Pe acelaşi subiect

Martorii spun că șoferul mașinii a demarat de la semafor, a pierdut controlul volanului în mai puțin de 50 de metri, autoturismul s-a răsucit și a intrat în stația de autobuz, unde stateau pe bancă o femeie și un bărbat.

Martorii spun că tânărul râdea când a coborât din mașină.

Şoferul nu este la prima abatere. Potrivit unor surse, a mai fost implicat şi anul trecut într-un alt accident de circulație soldat cu pagube materiale.

Ana Maria Ghiarasim Like

Ana-Maria Ghiarasim are o experienţă în presa online de mai bine de 10 ani, iar din martie 2020 este Editor de Content la Observatornews.ro. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Şoferul BMW-ului care a spulberat doi soţi în staţia de autobuz din Baia Mare a fost pus în libertate