Antena Meniu Search
x

Şoferul BMW-ului, care a spulberat doi soţi în staţia de autobuz din Baia Mare, reţinut pentru 24 de ore. Apel pe internet pentru donare de sânge

Şoferul BMW-ului, care a spulberat doi tineri soţi într-o staţie de autobuz din Baia Mare, a fost reţinut pentru 24 de ore.

de Monica Palade

la 05.07.2021, 18:01

Vezi și

Cumplitul accident a avut loc, sâmbătă seara, la Baia Mare, unde un BMW scăpat de sub control a intrat cu toată viteza într-o stație de autobuz și a rănit două persoane, soț și soție. Martorii prezenţi la faţa locului au fost şocaţi de cele întâmplate. 

Tânăra de 21 de ani s-a ales cu piciorul secționat, în timp ce soţul său, Raul Mihai, s-a ales cu răni grave. Din acest motiv, prietenii au făcut apel pe internet pentru donare de sânge.

"Dacă vreți să ajutați victima accidentului (Varga Raul Mihai) de ieri seară în stația de autobus de la Vivo. Are foarte mare nevoie de sânge! Vă rog, dacă aveți o inimă bună și doriți puteți dona la Centrul De Transfuzie Sanguină pe strada George Coșbuc numărul 20A din Baia Mare. Distribuiti mai departe sa afle cât mai multă lume! Vă mulțumesc", a scris unul dintre aceştia.

Maşină puternică scăpată de sub control

Pe acelaşi subiect

Şoferul de 20 de ani care a provocat cumplitul accident a fost reţinut pentru 24 de ore. Martorii spun că șoferul mașinii a demarat de la semafor, a pierdut controlul volanului în mai puțin de 50 de metri, autoturismul s-a răsucit și a intrat în stația de autobuz, unde stateau pe bancă o femeie și un bărbat.

Femeia ar fi ajuns la spital în stare de inconștiență. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatului etilotest, rezultatul fiind zero. Acesta a fost condus la spital, unde i-a fost recoltată o mostră biologică de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Şoferul BMW-ului, care a spulberat doi soţi în staţia de autobuz din Baia Mare, reţinut pentru 24 de ore. Apel pe internet pentru donare de sânge