Antena Meniu Search
x

Şoferul care s-a parcat pe plaja din Saturn e la al patrulea dosar penal în această vară, toate la mare

Şoferul care a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că şi-a parcat maşina pe plajă, la Saturn, nu e la prima abatare în această vară. Ba chiar este la al patrulea dosar penal şi toate infracţiunile au fost comise la mare.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 22.07.2021, 15:56

Maşina parcată pe plaja din Saturn a trebuit să fie tractată, după ce a rămas împotmolită în nisip
Maşina parcată pe plaja din Saturn a trebuit să fie tractată, după ce a rămas împotmolită în nisip

Conform informaţiilor obţinute, bărbatul a fost prins pe 13 iunie, dimineaţa, în Vama Veche, fără permis şi cu 0,11 alcoolemie. Câteva ore mai târziu, tot în Vama Veche a mai fost oprit o dată de poliţişti, evident tot fără permis, dar şi cu posesie de cocaină. Săptămâna următoare, pe 20 iunie, şoferul din Bucureşti a mai fost prins o dată, în Constanţa, din nou fără permis.

"Referitor la bărbatul de 43 de ani din București, sancționat în cursul acestei dimineți cu 10.000 de lei, pentru că a pătruns cu un autoturism pe o plajă din Saturn, vă comunicăm faptul că, acesta face obiectul cercetărilor în patru dosare penale privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea a unui vehicul având suspendată exercitarea dreptului de a conduce și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Aceste fapte au fost săvârsite în perioada 13 iunie - 22 iulie a.c., în stațiunea Vama Veche, în municipiul Constanța și în stațiunea Saturn.  În prezent, bărbatul se află la sediul Poliției municipiului Mangalia pentru audieri, urmând ca Parchetul de pe lângă Judecătoria Mangalia să se pronunțe asupra măsurilor legale", informează IPJ Constanţa.

Şoferul a rămas blocat cu maşina în nisip, la Saturn

Pe acelaşi subiect

Un şofer din Bucureşti, cu un Volkswagen Passat cu numere roşii, a fost surprins pe plaja din Saturn, la doar câţiva metri de apa mării, printre prosoape de plajă şi sezlonguri. Oamenii au chemat poliţia, iar şoferul de 43 de ani a fost amendat. Însă acesta nu a mai putut să îşi mute maşina.

A fost nevoie de intervenţia unui excavator pentru a-i tracta maşina dintre cearşafurile şi sezlongurile oamenilor. Pe filmul "intervenţiei" chiar se aude un turist care strigă "cearşaful meu!", după ce maşina tractată şi, aparent, cu frâna pusă a prins sub roţi cearşaful omului. 

Intervenţia a durat mai multe zeci de minute, timp în care oamenii s-au adunat pe margine ca la spectacol.

Şoferul de pe plaja din Saturn a fost amendat

Potrivit legii, pe plajele litoralului românesc, utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative din cadrul MAI şi a utilajelor de întreţinere a plajelor.

"În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia s-au sesizat cu privire la faptul că, un autoturism, aparținând unui bărbat, de 43 de ani, din București, se află pe o plajă din stațiunea Saturn. Acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei", a anunţat poliţia.

- material realizat cu informaţii şi imagini obţinute de repoterul Observator Andreea Filip - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Şoferul care s-a parcat pe plaja din Saturn e la al patrulea dosar penal în această vară, toate la mare