Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Șoferul dispărut al mașinii răsturnate în prăpastie la Cîmpeni, găsit bântuind prin pădure. Şi-a omorât cel mai bun prieten şi a rănit grav alte 2 persoane

Șoferul autoturismului care s-a răsturnat pe un drum de pădure din zona Certege, Coasta Vâscului, pe raza orașului Cîmpeni, reținut pentru ucidere din culpă.

de Redactia Observator

la 23.12.2017 , 20:54

Șoferul dispărut al mașinii răsturnate în prăpastie la Cîmpeni, găsit bântuind prin pădure. Şi-a omorât cel mai bun prieten şi a rănit grav alte 2 persoane

Șoferul autoturismului care s-a răsturnat pe un drum de pădure din zona Certege, Coasta Vâscului, pe raza orașului Cîmpeni, a fost reținut pentru ucidere din culpă.

Autoturismul de teren condus de acesta a căzut într-o râpă pe o distanță de aproximativ 60-70 de metri. În urma accidentului, un tânăr de 23 de ani a decedat și alte două persoane au fost rănite.

Șoferul a fugit imediat de la fața locului și a fost găsit de o patrulă de polițiști și jandarmi, în timp ce se deplasa pe un drum din Valea Bistrei. 

Articolul continuă după reclamă

Anchetatorii așteaptă și rezultatul analizelor de sânge pentru a se stabili dacă a consumat sau nu băuturi alcoolice. Surse apropiate anchetei au declarat că există suspiciuni în această privință. Acesta ar fi motivul pentru care ar fi plecat de la locul accidentului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Șoferul dispărut al mașinii răsturnate în prăpastie la Cîmpeni, găsit bântuind prin pădure. Şi-a omorât cel mai bun prieten şi a rănit grav alte 2 persoane