Antena Meniu Search
x

Foto Şoferul drogat care a lovit cu maşina un agent este chiar fiul unui fost polițist. Suspiciuni cu privire la fetele de 20 de ani care erau cu el

Şoferul drogat care a lovit cu maşina un poliţist, sâmbătă noaptea, a recunoscut - consumase cocaină - şi a fost arestat. El însuşi fiu de fost poliţist, este subiectul unei investigaţii extinse acum. La percheziţie, anchetatorii au găsit asupra lui bancnote cu urme de stupefiante pe ele. 

de Redactia Observator

la 25.02.2024, 19:15

Şoferul drogat care a lovit cu maşina un agent este chiar fiul unui fost polițist. Suspiciuni cu privire la fetele de 20 de ani care erau cu el
Şoferul drogat care a lovit cu maşina un agent este chiar fiul unui fost polițist. Suspiciuni cu privire la fetele de 20 de ani care erau cu el - Observator

Individul de 27 de ani care a dat cu maşina peste un poliţist care încerca disperat să îl oprească este pericol public. Aşa au decis judecătorii care au l-au trimis în spatele gratiilor 30 de zile. 

Şoferul fugar este Alexandru Covaci, fiul unui fost poliţist, spun surse Observator

Se ocupă cu vânzarea maşinilor de lux. Scosese la vânzare inclusiv limuzina cu care fugea de agenţi şi în care criminaliştii au găsit urme de cocaină. Două tinere de 20 de ani, care erau în maşina lui, au devenit martore pentru investigatori. 

Cele două fete susţin că l-au cunoscut pe şoferul beat şi drogat într-un club din Bucureşti, iar poliţiştii verifică dacă relaţia lor nu cumva era alta. Fiul fostului poliţist a refuzat să oprească sâmbătă noaptea la un control de rutină, a spart un baraj făcut de două maşini de poliţie şi a lovit un agent. 

  • Claudiu Costea, purtător de cuvânt: Persoana în cauză a solicitat prezenţa unui echipaj medical, bineînţeles, colegii mei au anunţat un serviciu medical pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Poliţistul lovit de şoferul drogat a fost rănit la picior şi are contuzii la abdomen. Tânărul care a dat peste el este acuzat de vătămare corporală, fugă de la locul accidentului şi conducere sub influenţa drogurilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Şoferul drogat care a lovit cu maşina un agent este chiar fiul unui fost polițist. Suspiciuni cu privire la fetele de 20 de ani care erau cu el