Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şoferul "opreşte motorul" loveşte din nou! Manevre incredibile făcute de acesta într-o intersecţie aglomerată din Bucureşti (video)

Şoferul "opreşte motorul" loveşte din nou! Manevre incredibile făcute de acesta într-o intersecţie aglomerată din Bucureşti.

de Redactia Observator

la 04.04.2018 , 17:37

Şoferul "opreşte motorul" loveşte din nou! Manevre incredibile făcute de acesta într-o intersecţie aglomerată din Bucureşti

Şoferul "opreşte motorul" loveşte din nou! Manevre incredibile făcute de acesta într-o intersecţie aglomerată din Bucureşti. Cunoscut după ce acum aproape un an şi jumătate a ieşit din curtea casei fără să se asigure şi a urlat la un motociclist "opreşte motorul, opreşte motorul", certându-l, bărbatul a fost surprins din nou la volan într-o situaţie halucinantă.

El s-a învârtit cu maşina aproape 4 minute în aceeaşi intersecţie, fără să se sinchisească de traficul intens şi de pericolul unui impact cu alte autovehicule.

Surprinzător pentru manevrele sale, acesta s-a asigurat de fiecare dată când a trecut de pe un sens de mers pe altul şi a acordat prioritate. A continuat însă să se învârtă în stradă şi, spre stupefacţia celor care îl urmăreau, a schimbat sensul de rotaţie, la un moment dat.

Articolul continuă după reclamă

sursa video: youtube/pavel.pascu

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Şoferul "opreşte motorul" loveşte din nou! Manevre incredibile făcute de acesta într-o intersecţie aglomerată din Bucureşti (video)