Antena Meniu Search
x

Foto Şoferul platformei auto care a ars pe DN 1 a pierdut tot ce avea în incendiu. Un pompier i-a cumpărat încălţăminte, haine şi mâncare

Şoferul camionului care transporta autoturisme şi care a luat foc, joi dimineaţă, la ieşirea din Ploieşti către Braşov, dormea în cabină, fiind în timpul de odihnă, şi a reuşit să se salveze în ultimul moment, ieşind desculţ şi cu hainele cu care dormea. Un pompier a mers la un magazin en gros, aflat în apropiere, pentru a-i cumpăra încălţăminte bărbatului care a pierdut în incendiu tot ce avea la el, iar reprezentanţii magazinului s-au oferit să îi asigure şoferului încălţăminte, haine şi mâncare.

de Redactia Observator

la 21.12.2023, 14:45

Incendiul s-a produs, joi dimineaţă, în comuna prahoveană Blejoi, unde camionul era parcat pe marginea DN 1. Şoferul, care se afla în cabină şi dormea, fiind în perioada de odihnă, a fost anunţat prin staţie de către ceilalţi participanţi la trafic cu privire la faptul că a luat foc cabina. El a apucat să iasă din cabina cuprinsă de flăcări violente doar cu ce avea pe el. 

Un pompier i-a ajutat cu haine şi mâncare

Pompierii au lichidat incendiul, iar unul dintre ei, văzând că bărbatul nu mai are nici haine, nici încălţăminte şi că a pierdut tot ce avea la el în incendiu, s-a dus să îi cumpere acestuia ghete la magazinul en-gros din apropiere.

Reprezentanţii operatorului economic s-au oferit, când au aflat despre situaţia bărbatului, să îi trimită acestuia îmbrăcăminte, încălţăminte, mâncare şi au dat acordul pompierilor să racordeze furtunurile la hidranţii lor pentru a lua apă.

Pompierii au stabilit că incendiul ar fi pornit cel mai probabil de la sistemul de încălzire al autocamionului. Focul a distrus cabina autocamionului şi a afectat patru dintre autoturismele aflate pe platformă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Şoferul platformei auto care a ars pe DN 1 a pierdut tot ce avea în incendiu. Un pompier i-a cumpărat încălţăminte, haine şi mâncare