Antena Meniu Search
x

Foto O platformă auto a ars ca o torţă pe DN1, în Prahova: 4 maşini au fost distruse. Şoferul dormea când a fost alertat despre foc

Traficul a fost oprit în această dimineaţă pe DN1 în Prahova după ce un camion care transporta mașini a luat foc. Pompierii intervin la faţa locului. Flăcările s-au extins la 4 vehicule de pe platformă.

de Redactia Observator

la 21.12.2023, 08:32

Autocamionul cu platformă transporta şase autoturisme, iar incendiul a afectat cabina şi patru dintre maşini.

"Incendiul ar fi pornit de la sistemul de încălzire al autocamionului. Şoferul se afla în timpul programului de odihnă şi a fost anunţat prin staţie de către ceilalţi participanţi la trafic cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la nivelul cabinei. Au fost afectate de flăcări cabina şi patru autoturisme", a precizat ISU Prahova.

Şoferul a primit îngrijiri de la un echipaj SMURD. El nu a fost rănit, dar a făcut atac de panică. Incendiul a fost lichidat de pompieri.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, traficul a fost reluat după o perioadă de restricţii pe sensul de mers Bucureşti - Braşov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » O platformă auto a ars ca o torţă pe DN1, în Prahova: 4 maşini au fost distruse. Şoferul dormea când a fost alertat despre foc