Antena Meniu Search
x

Video Șoferul unui Audi, depășire criminală pe drumul Piatra Neamț – Girov. O cameră de bord a filmat manevra inconștientă

Drumul Piatra Neamț – Girov este cunoscut pentru depășirile extrem de periculoase ale şoferilor grăbiţi. O astfel de manevră periculoasă a fost surprinsă de o cameră de bord. 

de Redactia Observator

la 03.08.2023, 09:46

Vezi și

Fără a se gândi la consecinţe, la faptul că ar fi putut să îşi piardă viaţa sau ar fi putut omorî alţi oameni nevinovaţi într-un impact extrem de grav, un şofer a depăşit o coloană de maşini la limită. 

Depășire inconștientă pe drumul Piatra Neamț – Girov

În imagini se vede cum maşina se apropie periculos de cea din faţa sa, şi apoi o depăşeşte la milimetru, trecând, tot la milimetru, pe lângă autoturismul care circula pe sensul opus.

Noroc cu ceilalţi participanţi la trafic, care au avut prezenţă de spirit şi s-au ferit din cale teribilistului. Dacă şoferul va fi identificat, riscă să rămână fără permisul de conducere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Șoferul unui Audi, depășire criminală pe drumul Piatra Neamț – Girov. O cameră de bord a filmat manevra inconștientă