Antena Meniu Search
x

Video Şoferul unui Duster, depăşire criminală pe un drum din Galaţi. O cameră de bord a filmat manevra inconştientă

Inconştienţă maximă pe o şosea din Galaţi, unde şoferul unui Duster a intrat într-o depăşire la limită, pe timp de ceaţă, care ar fi putut duce la o nenorocire. O cameră de bord a filmat momentul de infarct.

de Redactia Observator

la 02.02.2024, 13:30

Vezi și

O adevărată tragedie a fost evitată în ultimul moment în Galaţi. Un şofer care a făcut o depăşire extrem de periculoasă, într-un moment în care din sens opus venea cu viteză o camionetă încărcată cu baloţi, a scăpat ca prin minune de un impact - cel mai probabil - fatal. În ultima secundă Dusterul, înmatriculat în Bucureşti, reuşeşte să revină pe bandă, evitând coliziunea. 

Depăşire nebună pe un drum din Galaţi. O cameră de bord a filmat manevra inconştientă

Totul a fost surprins pe camera de bord a unui participant la trafic. Situaţia a fost cu atât mai dificilă cu cât şi vremea era nefavorabilă.

Ceaţa densă l-a pus în dificultate pe şoferul care se angajase în depăşire, dar problema a fost şi faptul că autoturismul care venea din sens opus nu avea farurile aprinse. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Şoferul unui Duster, depăşire criminală pe un drum din Galaţi. O cameră de bord a filmat manevra inconştientă