Antena Meniu Search
x

Video Șoferul unui microbuz școlar din Galați, acuzat că ar abuza sexual fetele pe care le duce la școală

Caz şocant în localitatea Vârlezi, din judeţul Galaţi. Şoferul unui microbuz şcolar este acuzat că ar abuza sexual fetele de gimnaziu pe care le duce la şcoală. Copilele ar fi spus părinţilor că acesta încearcă să le atingă în zonele intime.

de Adrian Obreja

la 08.04.2022, 13:42

Vezi și

Totul ar fi ieșit la iveală când mai mulți părinți ar fi mers la asistentul social de la primărie din localitate și ar fi reclamat faptul că fiicele lor, eleve în clasa a VI-a la unitatea de învățământ din comună ar fi fost agresate de către șoferul microbuzului școlar.

Acuzat că ar fi abuzat sexual elevele pe care le ducea la școală

Părinții i-ar fi povestit asistentului social faptul că, în repetate rânduri, acesta ar fi atins copilele în zone intime și le-ar fi făcut diferite propuneri indecente, motiv pentru care au mers de urgență să depună plângere.

Astăzi Primăria a trimis un corp de control la școală, a fost sesizat și Inspectoratul Școlar din Galați, care susține că nu are detalii suplimentare despre aceste acuzații. Luni, părinții vor depune plângere și la poliție. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Șoferul unui microbuz școlar din Galați, acuzat că ar abuza sexual fetele pe care le duce la școală