Antena Meniu Search
x

Video Soldații de la Deveselu, misiune specială de Crăciun. În schimbul colindelor, au oferit daruri generoase copiilor

Sunt antrenați pentru cele mai dificile misiuni, dar niciuna nu îi emoționează mai tare ca aceea de a aduce bucurie în sufletul copiilor. Soldaţii români şi americani de la baza militară Deveselu au primit, ieri, vizita copiilor aflaţi în grija statului şi, în schimbul colindelor, le-au oferit daruri generoase. 

de Redactia Observator

la 24.12.2021, 10:44

Vezi și

Să intrăm înăuntru, moşule.

Hai, toată lumea înăuntru.

Aşa a ajuns ieri Moş Crăciun în baza militară de la Deveselu.

Copiii au pregătit colinde și poezii

Pe acelaşi subiect

20 de copii, dar şi soldaţi români şi americani l-au aşteptat cu nerăbdare într-o sală împodobită ca de sărbătoare. Copiii au pregătit colinde și poezii şi au fost răsplătiţi cu daruri. Emoțiile au fost la cote înalte, chiar şi pentru ajutoarele moşului. 

Răzvan Bratulescu - comandor: Astăzi, la Deveselu nu este vorba despre misiunea pe care militarii români si americani o fac într-un mod obișnuit, este vorba despre Crăciun. Plec acasă la familia mea restrânsă cu aceleași gânduri cu care am venit dimineață aici să mă întâlnesc cu copiii, să le putem oferi puțin din ce avem noi. 

Jon Rigby, căpitan navy: Am aşteptat cu mare nerăbdare această zi, am fost foarte emoţionaţi. Toţi marinarii mei care sunt aici au fost foarte încântaţi, au ieşit în oraş să cumpere cadouri pentru copii şi suntem extrem de bucuroşi să fim aici şi să ne bucurăm împreună de această zi.

Grădiniţa a fost ridicată chiar de soldaţii americani

Faptele bune au continuat. Ajutoarele moşului au ajuns şi la şcoala şi grădiniţa din localitate. Grădiniţa a fost ridicată chiar de soldaţii americani, iar şcoala a fost renovată cu fonduri de la baza militară. 

Bine ai venit, Moş Crăciun. De un de zile vă aşteptăm.

Bucuria copiilor a fost nemărginită.

Cei mici ştiu că atunci când soldaţii apar la ei în sat, e un semn bun.

Dar de ce au venit oare şi soldaţii cu Moş Crăciun, ştii? 

Sunt ajutoarele Moş Crăciunului.

Crăciun Fericit, americanilor.

Merry Christmas!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Soldații de la Deveselu, misiune specială de Crăciun. În schimbul colindelor, au oferit daruri generoase copiilor