Antena Meniu Search
x

Soţ şi soţie din Alba, morţi de Covid în aceeaşi zi. Cei doi erau internaţi în spital de 12 zile

Împreună şi dincolo de moarte. Doi soţi din Alba s-au stins din viaţă în aceeaşi zi, joi, 21 octombrie. Cei doi fuseseră internaţi în Spitalul Orăşenesc din Abrud, în urmă cu 12 zile.

de Monica Palade

la 21.10.2021, 15:03

Soţ şi soţie din Alba, morţi de Covid în aceeaşi zi. Cei doi erau internaţi în spital de 12 zile - Shutterstock

Bărbatul de 75 de ani și femeia de 60 de ani din localitatea Bucium au ajuns la spital cu o formă gravă a bolii şi nu erau vaccinaţi. În plus, sufereau amândoi de hipertensiune arterială. Prima testată pozitiv a fost femeia, pe 7 octombrie, iar două zile mai, târziu, pe 9 octombrie, şi bărbatul. A fost şi ziua când perechea a ajuns la spital.

Au murit unul după altul

15 pacienți COVID din județul Alba și-au pierdut viața în ultimele 24 de ore, numărul deceselor cauzat de virus ajungând la 805 de la începutul pandemiei. Bilanţul este şi mai dramatic cu cât în ultimele 10 zile, 80 de pacienți din Alba și-au pierdut viața.

Managerul unității medicale din Abrud a declarat pentru alba24.ro, că situația este critică. Foarte greu mai găsești paturi libere, în județ, pentru pacienții cu forme puternice de COVID. ”Anul trecut a fost greu, anul acesta este și mai greu” a spus Anca Ionela Nicoleta managerul spitalului, despre evoluția pandemiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Soţ şi soţie din Alba, morţi de Covid în aceeaşi zi. Cei doi erau internaţi în spital de 12 zile