Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Soțul Ancăi Molnar, mesaj sfâșietor după ce soția lui a pierdut lupta cu cancerul: "Ai fost paradisul meu. Te iubesc pentru totdeauna!"

Anca Molnar a murit la doar 35 de ani, după ce s-a luptat aproape un an cu o boală cruntă şi nemiloasă. Tânăra, cunoscută drept make-up artistul vedetelor, a fost diagnosticată cu tumoare pe creier.

de Diana Udrescu

la 14.06.2024 , 08:27

Soțul Ancăi Molnar, mesaj sfâșietor după ce soția lui a pierdut lupta cu cancerul

Anca Molnar, make-up artistul vedetelor, s-a stins din viaţă la doar 35 de ani, după ce s-a luptat cu cancerul, boală care a răpus-o în cele din urmă. Partenerul său de viaţă, Claudiu Molnar, a fost cel care a făcut anunţul tragic pe reţelele de socializare. La scurt timp, bărbatul a postat și un mesaj sfâșietor, adresat soției care i-a devenit înger păzitor: ”Sunt convins ca ne vom reîntâlni din nou în altă viață. Și dacă nu există altă viață să știi că tu ai fost paradisul meu. Te iubesc pentru totdeauna!”.

Anca avea o familie frumoasă, un soț iubitor și un copil care o făcea mai împlinită ca niciodată. Make-up artistul a făcut tot ce a putut pentru a supraviețui și a luptat până în ultima clipă. Asta reiese și din ultima conversație pe care tânăra a avut-o cu soțul ei, în care ea l-a rugat să mai reziste puțin, căci se va face bine a doua zi. Claudiu Molnar i-a spus că va rezista oricât este nevoie pentru ea.

”Te iubesc enorm. Tu ești puterea mea. Te rog să mai reziști puțin, mâine sunt ca nouă”, a scris Anca Molnar în mesaj.”

Articolul continuă după reclamă

Anca a luptat până în ultima clipă

În urmă cu câteva zile partenerul său de viaţă, Claudiu Molnar, a postat un mesaj în care spunea că Anca trece printr-o perioadă dificilă în care duce o luptă zilnică pentru viață.

”Acum 15 ani, eu și Anca am făcut un jurământ în fața oamenilor și a lui Dumnezeu că ne vom fi alături la bine și la greu pentru tot restul vieții. Și de atunci ne-am bucurat mereu de momentele bune și frumoase. În aceasta perioadă ne-am confruntat însă cu partea grea a vieții. Anca trece printr-o perioadă dificilă în care duce o luptă zilnică pentru viață. A fost și este o luptătoare! Și vă mulțumim tuturor pentru gândurile frumoase și pentru rugăciunile voastre. Fără voi toți, bătălia aceasta cu boala ar fi fost pierdută înainte sa înceapă. Anca se luptă! Și se roagă în fiecare zi să poată fi ea cea care să vă surprindă cu un story prin care să vă spună tuturor: vă mulțumesc! Am învins! Până atunci însă vă mulțumesc eu tuturor aici, pentru că în privat mi-ar fi imposibil să țin pasul! Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și înțelegere!”, a scris Claudiu pe Instagram.

Diana Udrescu Like

Diana Udrescu face parte din echipa Observator din anul 2019 şi este în prezent Editor de Content pentru site-ul observatornews.ro. Lucrează în presă din toamna anului 2017 și este permanent conectată la tot ce se întâmplă în jurul său.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Soțul Ancăi Molnar, mesaj sfâșietor după ce soția lui a pierdut lupta cu cancerul: "Ai fost paradisul meu. Te iubesc pentru totdeauna!"