Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Venită din Italia, de la muncă, o femeie din Botoşani a fost găsită spânzurată de calorifer

O femeie din Botoşani, abia întoarsă de la muncă, din Italia, a fost găsită spânzurată de calorifer, în apartamentul său. Medicii nu au mai putut face nimic pentru ea, iar femeia se pare că figura în evidenţele medicilor ca suferind de un sindrom depresiv.

de Redactia Observator

la 09.08.2018 , 12:03

Medicii legiști vor stabili, după efectuarea necropsiei, cauza exactă a decesului O femeie din Botoşani, abia întoarsă de la muncă, din Italia, a fost găsită spânzurată de calorifer, în apartamentul său.

O femeie din Botoşani, abia întoarsă de la muncă, din Italia, a fost găsită spânzurată de calorifer, în apartamentul său.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru ea, iar femeia se pare că figura în evidenţele medicilor ca suferind de un sindrom depresiv.

Femeia a fost găsită de rudele sale, care veniseră să o viziteze, după întoarcerea acesteia din Italia.

Articolul continuă după reclamă

Presa locală precizează că, după ce a muncit ani mulți în Italia, botoșăneanca s-a întors acasă în speranța că va găsi, în sfârșit, liniștea.

Membrii familiei au încercat să ia legătura cu femeia, însă fără niciun rezultat, astfel că au intrat în apartament. Rudele au spus că femeia de 51 de ani era divorţată, neînțelegerile și scandalurile dintre soţi fiind foarte dese. Fostul soț, împreună cu care locuise în apartament, a decedat între timp. Femeia ar fi devenit depresivă, afectată de atâtea probleme.

Medicii legiști vor stabili, după efectuarea necropsiei, cauza exactă a decesului, cazul intrând și în atenția polițiștilor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Venită din Italia, de la muncă, o femeie din Botoşani a fost găsită spânzurată de calorifer