Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Disco-frizeria, locul în care te tunzi și dansezi!

Un tânăr a reușit să combine cele două pasiuni ale sale și-a deschis o frizeria cu DJ!

Vezi și

 Un tânăr a reușit să combine cele două pasiuni ale sale și-a deschis o frizeria cu DJ!

Când sunt mici, băieţii ar face orice doar să nu mai fie duşi lunar la frizerie! Desigur, dacă părinţii au multă răbdare şi tact, tunsul nu va deveni un episod chinuitor sau chiar lacrimogen, la vârste mai mici.

Dar gândiţi-vă la o altfel de frizerie. Una în care există un DJ, care chiar mixează, în timp ce colegii lui frizeri se ocupă de clienţi. Nu vă imaginaţi că sunt nişte oameni care şi-au dorit din fragedă pruncie să tundă lumea. Nicidecum. Până să-şi formeze echipa, trei erau fotbalişti, unul era boxer, iar celălalt - dansator profesionist. Au lăsat totul baltă, pentru că ce poate fi mai amuzant decât să lucrezi într-o disco-frizerie?!

Pentru bărbaţi, frizeria înseamnă un loc în care se duc atunci când părul le-a crescut atât de mult, încât par neglijenţi. Şi, spre deosebire de femei, nu par să plutească de fericire când ies de la tuns. Un tânăr din Bucureşti a ajuns la concluzia că nu e corect ca numai doamnele să plece de la hairstylist cu un zâmbet larg pe faţă, iar domnii - nu. Aşa că a deschis prima disco-frizerie din România.

Octavian şi-a format şi o echipă ieşită din comun.

Amuzant este că, în disco-frizerie şi-au făcut apariţia şi domnişoarele. Până în final, dacă e distracţie, ce contează că se numeşte frizerie şi nu salon de coafură?!

În orice caz, iniţiativa de organiza petreceri într-un astfel de loc a prins rapid, aşa că echipa de frizeri nu se poate plânge de lipsă de clienţi.

În consecinţă, este clar că - după o vizită la disco-frizerie - nimeni nu pleacă mai relaxat. Însă fiecare primeşte o doză de energie pozitivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » SPECIAL! Disco-frizeria, locul în care te tunzi și dansezi!