Antena Meniu Search
x

"Sperăm să nu să ne întâlnim cu Cheluțu la volan". Reacţia Europol după ce Dorian Popa a fost prins drogat la volan

Dorian Popa a fost prins drogat la volan. Influencerul a fost testat pozitiv la canabis. În urma acestui incident, Europol a avut o reacţie care a devenit rapid virală pe reţelele de socializare.

de Redactia Observator

la 29.10.2023, 10:38

"Sperăm să nu să ne întâlnim cu Cheluțu la volan". Reacţia Europol după ce Dorian Popa a fost prins drogat la volan
- Instagram / Dorian Popa

Poliţiştii de la Europol au făcut câteva precizări legate de incident, dar au avut şi o remarcă ce stârnit amuzamentul. Dat fiind faptul că Dorian Popa va avea permisul suspendat în perioada următoare, Europol speră că să nu-l prind pe Cheluţu, câinele lui Dorian Popa, la volan.

"Pentru că informația referitoare la Dorian Popa, Lambo-ul și chiloții se rostogolește rapid în presă în formatul copy/paste, cred ca e important să facem următoarele precizări:

1. Dorian Popa nu a fost oprit de colegii noștri de la Serviciul Rutier Ilfov pentru că acesta conducea îmbrăcat doar în chiloți;

2. Reținerea permisului de conducere nu a fost operată de polițiștii rutieri pentru că Dorian Popa conducea un Lamborghini in chiloți, deși, fie vorba între noi, oricât de excentric ai fi, o astfel de mașină impune un anumit standard;

Pe acelaşi subiect

3. Dosarul penal nu a fost deschis pentru că Dorian Popa conducea doar în chiloți, ci a fost deschis în urma rezultatului testării preliminare cu aparatul drug test, care confirmă prezența canabioidelor.

P.S. Având în vedete ultimele cazuri de corupție documentate la nivelul unor structuri teritoriale de medicină legală, ne punem speranța ca rezultatul probelor biologice să nu fie afectate de cursul euro.

P.S.S. Sperăm că pe perioada suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru Dorian Popa să nu cumva să ne întâlnim cu Cheluțu la volan

P.S.S.S. Felicităm polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Ilfov care au demonstrat că aplicarea legii nu ține cont nici de marca autoturismului, nici de statului social și nici de brand-ul chiloților pe care îi poartă ocupantul", se arată în comunicatul Europol.

În momentul în care a fost oprit de agenţii de la Rutieră, Dorian Popa era la volanul unui atutomobil de lux. Îmbrăcat doar în lengerie intimă şi în halat, le-a spus poliţiştilor că vine de la o petrecere, unde nu a fumat, ci doar a inhalat fum de la alţii. Toxicologii nu exclud varianta şi spun că poate fi dovedită după efectuarea testelor de sânge.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Sperăm să nu să ne întâlnim cu Cheluțu la volan". Reacţia Europol după ce Dorian Popa a fost prins drogat la volan