Antena Meniu Search
x

Video Dorian Popa, pe lista vedetelor prinse drogate la volan. Ce spun experţii despre posibilitatea ca influencerul să fie victima fumatului pasiv de marijuana

Dorian Popa a fost testat pozitiv la canabis, seara trecută. Influencerul era la volanul unui atutomobil de lux. Îmbrăcat doar în lengerie intimă şi în halat, le-a spus poliţiştilor că vine de la o petrecere, unde nu a fumat, ci doar a inhalat fum de la alţii. Toxicologii nu exclud varianta şi spun că poate fi dovedită după efectuarea testelor de sânge. 

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 28.10.2023, 19:27

Vezi și

Agenţii de la Rutieră din Ilfov au făcut razii de amploare seara trecută.  

Andreea Petrescu, reporter Observator: "Dorian Popa a fost oprit de poliţişti chiar aici, pe strada Fortului, din Domneşti, foarte aproape de cartierul rezidenţial în care locuieşte. Era la volanul maşinii sale sport, îmbrăcat doar în lenjerie intimă şi halat."

Drugtestul a ieşit pozitiv la consum de canabis. Potrivit surselor Observator, influencerul le-a povestit poliţiştilor că este victima fumatului pasiv de marijuana. Venea de la o petrecere şi ar fi inhalat fumul altora. Varianta nu este exclusă de specialişti. 

Marius Chipurici, toxicolog: "Ar trebui să se facă o analiză cantitativă şi atunci în funcţie de valorile acelea se poate face diferenţierea între consumul activ şi consumul pasiv."

Pe acelaşi subiect

Dorian Popa a fost dus la un spital din Bucureşti pentru a i se lua probe de sânge şi urină. Deocamdată, rămâne fără dreptul de a conduce. 

Dan Saltelechi, sindicatul Europol: "Vorbim de poliţişti care îşi fac datoria dintotdeauna, aşa cum se cuvine, fără a mai ţine cont de statutul social sau statutul profesional al persoanelor cu care interacţionează." 

Andreea Petrescu, reporter Observator: "Am încercat să-l contactăm telefonic pe Dorian Popa, dar nu a fost de găsit, iar aici, la casa din Domneşti, la interfon nu răspunde nimeni. Nici apropiaţii săi nu au dorit să comenteze."

"Eu am venit să-l iau pe Cheluţu."

"Ce părere ai de ce s-a întâmplat aseară?"

Dorian Popa, faţa unei campanii anti-drog

În 2019, Dorian Popa a participat, la campanii anti-drog. Şi, de curând, vedeta a povestit într-un podcast că s-a ferit de vicii.

Dorian Popa, influencer: "Mi-a dat Dumnezeu un diamant şi m-a ajutat şi să-l şlefuiesc şi eu să-l arunc în noroi ca prostul singur? N-ar fi păcat? În primul rând m-aş jigni pe mine, în al doilea rând l-aş jigni pe Dumnezeu, aş jigni-o pe maică-mea."

Influencerul Dorian Popa are peste două milioane de urmăritori pe canalul de YouTube. A avut un succes uriaş cu piesa Cheluţu. Iar un videoclip în care a făcut celebră expresia "Hâţ, Johnule", a strâns până acum peste 75 de milioane de vizualizări.

Lista vedetelor prinse că au condus sub influenţa drogurilor devine tot mai lungă. Chef Foa a fost testat pozitiv la cocaină şi canabis la începutul săptămânii. Pozitiv la cocaină a ieşit şi rapperul Guess Who, luna trecută.

Iar în primăvară, Ana Morodan a fost scoasă de poliţişti din maşină, după a condus haotic prin Bucureşti, fără carnet, şi a refuzat testarea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Dorian Popa, pe lista vedetelor prinse drogate la volan. Ce spun experţii despre posibilitatea ca influencerul să fie victima fumatului pasiv de marijuana