Antena Meniu Search
x

Speriat că are un hoţ în casă, un tânăr din Satu Mare a chemat Poliţia, dar era doar amantul soţiei. S-au bătut, apoi, în faţa Poliţiei

Un tânăr din Satu Mare s-a întors acasă pe neaşteptate şi mare i-a fost surpriza când a auzit zgomote din interiorul apartamentului. Convins că nu are cine să fie acasă în acel moment, el nu s-a pierdut cu firea şi a sunat imediat la Poliţie, anunţând că are un hoţ în casă.

de Redactia Observator

la 15.03.2021, 19:22

Hoţul venise să-i fure doar inima soţiei proprietarului, nu să ia ceva din apartament - Observatornews.ro

Intrusul era doar amantul soţiei, care nu venise la furat

Trei maşini de Poliţie au intervenit la apelul omului, pe strada Someşului, colţ cu bulevardul Independenţei, din Cartierul Micro 17. Prins în apartament şi interogat de poliţişti la faţa locului, intrusul a mărturisit că nu venise să fure nimic, dar că era acolo pentru soţia tânărului care anunţase Poliţia, fiind amantul acesteia.

Ambele părţi implicate au fost conduse la Poliţie, pentru identificare şi declaraţii, iar înainte de audieri, amantul, în vârstă de 35 de ani şi soţul femeii, în vârstă de 33 de ani, s-au luat la bătaie în faţa sediului de Poliţie.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru violare de domiciliu dar şi pentru violenţe, după bătaia celor doi, din faţa secţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Speriat că are un hoţ în casă, un tânăr din Satu Mare a chemat Poliţia, dar era doar amantul soţiei. S-au bătut, apoi, în faţa Poliţiei